TEAMBUILDING - INCENTIVES


CONTACT

Organiseer een teambuilding activiteit onder collega's of creëer hier een incentive voor klanten, leveranciers of bezoekers.

Combineer het allemaal met onze cateringmogelijkheden en/of met een meeting op onze locatie.

Groups <8 People

Het is mogelijk om het circuit in exclusiviteit af te huren vanaf 8 personen. Voor groepen onder de 8 personen kan je onze tarieven raadplegen . De check-in en betaling verloopt ter plaatse na aankomst.

Tarieven

Groepen 8->30 personen

Voor groepen tussen 8 en 30 personen bieden wij onze Quali Race waarin de kwalificatie sessie de start grid zal bepalen tijdens de finale race. De timing van de verschillende sessies kan aangepast worden in functie van uw wensen. Het maximaal aantal karts per sessie op het circuit is 15. Indien de groep groter is als 15 zal de groep onderverdeeld worden in 2 kwalificatiesessie en 2 finale races. Deze karting activiteit kan steeds gecombineerd worden met catering in onze Brasserie.

Vraag offerte  Catering  Voorbeeld

Groepen >30 personen

Voor groepen groter dans 30 personen bieden wij onze Enduro Race aan. De volledige groep wordt dan onderverdeeld in verschillende ploegen. Tijdens de race kunnen piloten elkaar binnen elke ploeg op eigen initiatief kan aflossen. Het doel van zijn race is om als ploeg het meeste aantal ronden af te leggen. De huurtijd van het circuit kan aangepast worden in functie van uw wensen. Het aantal piloten per ploeg kan variëren tussen 2-6.

Vraag offerte  Catering  Voorbeeld

Contact